Top

Bekijk het volledige aanbod cursussen

De IJskoud Academie biedt een compleet en veelzijdig programma voor iedereen met interesse in een (koel)technische baan. Een technische vooropleiding is prettig, maar niet noodzakelijk. Trainingen worden gegeven bij IJskoud in Amsterdam-Noord, door trainers van zowel IJskoud als het ROVC.

Ons programma uit de volgende trainingen:

Cursus NEN 3140 Vakbekwaam persoon

Dé IJskoud Academie-training om zelfstandig aan schakelkasten en groepenkasten te kunnen werken en benoemd te worden tot NEN 3140 Vakbekwaam persoon.

Meer informatie

Cursus Airco- en VRF-installaties en F-gassen I – versneld

Wil je in korte tijd onderhoud leren plegen aan Airco- en VRF-installaties én je STEK-certificaat behalen? Volg dan de ROVC-cursus Airco- en VRF-installaties en F-gassen – versneld!

Meer informatie

Cursus F-gassen
categorie I

Onderhoud plegen aan stationaire en mobiele installaties met een koudemiddelinhoud >3 kg?
Dan heb je een F-gassencertificaat categorie I nodig.

Meer informatie

Cursus Elektrotechniek – basis

Na het afronden van de cursus Elektrotechniek – basis kun je (zintuiglijke) technische inspecties en eerstelijnsonderhoud uitvoeren aan gebouwgebonden installaties en schakelkasten. Je kunt eenvoudige storingen verhelpen.

Meer informatie

Cursus Aircotechniek – basis

Na het afronden van de cursus Aircotechniek – basis ben je in staat eerstelijnsonderhoud uit te voeren en eerstelijnsstoringen te verhelpen. Je kunt (zintuiglijke) technische inspecties uitvoeren. Optredende problemen weet je tijdig te herkennen en daardoor voorkom je storingen.

Meer informatie

Cursus Elektrisch schakelen

Na het afronden van de cursus Elektrisch schakelen kun je storingen zoeken en verhelpen met een gestructureerde aanpak door het lezen van hoofd- en stuurstroomschema’s. Ook het uitvoeren van metingen maak je jezelf eigen.

Meer informatie

Cursus NEN 3140 Voldoende onderricht persoon

Na het afronden van de training NEN 3140 Voldoende onderricht persoon, weet je de gevaren en risico’s in te schatten bij eenvoudige elektrotechnische werkzaamheden en ben je in staat zelf eenvoudige elektrotechnische handelingen op een veilige manier uit te voeren.

Meer informatie